loypekart-2014-v2.jpg

Løype

Løype 65 km:

Ca. 5 km mer terreng i årets løype.

Start og mål på Knyken skistadion, det sykles ut av stadion og mot Fagerholtet over til Bakksetra og Svorkbygda.Videre går løypa mot Hoston, langs vestsiden av Hostonvatnet, over bruaved Ringavatnet og ned mot Kviknelia. Løypa går så mot Berbuslykkja, fram til Berbusjåren og ned til Svorkmo. Nytt av året er at ved Berbuslykkja, tar vi av grusveien og sykler sti/skiløypa frem til Berbusjåren, en mer morro løype enn grusveien fremover. Løypa krysser elva Orkla på Svorkmo bru og går videre på østsiden av elva ned til Fannremsentrum for påfyll av Cola før siste stigning, over Forve bru og opp igjennom Metlid gårdstun og målgang i Knyken.

PS! Metlia gårdstun er STENGT for gjennomsykling utenom rittdagen. Kun etter avtale kan en ferdes her.

Løype 18 km:

Start og mål på Knyken skistadion, det sykles ut av stadion og mot Sølberget, tar av til Kjønnli og videre på sti og traktor vei over til Gjønnes, videre til Stordalen og inn på FV 461 tilbake til mål i Knyken.

Mat og drikke

Løype 65 km: Det er mat og drikkestasjoner på Berbuslykkja, Svorkmo og Fannremstasjon.

 

Det serveres banan, new energi, vann og sportsdrikk. I tillegg er det enkel sykkelservice å få fra alle funksjonærer. Etter målgang får alle frukt og drikke.

Sperretid

65 km: Ryttere som ikke har passert Svorkmo drikkestasjon innen kl 15:00 vil bli tatt ut av rittet.

 

Start

Rittet starter kl.11:00, deretter starter kortløype ca. kl.11:05. All påmelding foregår via EQ Timing eller etteranmelding frem til kl.10.00 rittdagen. Deltakere kommer ikke med på deltakerlisten før betaling er utført og registrert. Om deltaker ønsker å bytte distanse fra lang til kortløype, vil ikke overskytende beløp refunderes. Alle deltakere blir offentliggjort på internett, både i form av deltaker/startliste før rittet og resultatlister etter rittet. Startnummer kan hentes i Knyken Søndag 28. Mai fra kl 08:00 frem til kl.10:00. Etteranmelding kan gjøres frem til kl.10:00 på rittdagen og kan betales med kort og kontanter. Startnummer skal festes godt synlig foran på sykkelen. Emitbrikke festes godt nede på foten.
Ved skade av Emitbrikke, holdes utøver økonomisk ansvarlig. Egen brikke skal ikke benyttes.Ved sykdom/ulykke som fører til at deltaker ikke kan stille til start, vil 50% av startkontingent bli refundert ved framvisning av legeattest senest 1 uke etter rittdato.

Påmelding

Påmelding gjøres på EQ Timing (søk på "Orklarittet") eller innen kl. 10.00 på rittdagen. Les reglement før påmelding.

Meld deg på


Løype

loypekart-2014-v2.jpg

 

Rittleder: Atle Torjuul - tlf. 91875096 - atle-t@online.no